Klussenier Onno Rijnders


Olmenpad 10 4921 DN Made
0623944737 Klik om te bellen

Over Klussenier Onno Rijnders

Diverse bouwgerichte afgeronde opleidingen tot met assistent uitvoerder alsmede 24 jaar ervaring bij bouwbedrijven als Timmerman, Voorman en Assistent-Uitvoerder liggen ten grondslag aan de vakbekwaamheid van Onno Rijnders de Klussenier.
Met de bouwkundige achtergrond en werkervaring kan met alle eerlijkheid gezegd worden dat u voor ieder denkbare klus bij de Klussenier terecht kunt, van groot tot klein. Het kiezen voor de Klussenier biedt voor u als opdrachtgever voordelen, doordat de Kluaasenier de inkoop van materialen voordelig kan regelen door het netwerk van verschillende leveranciers en als het nodig is hulp kan inroepen van andere Klusseniers. Ook is de Klussenier aangesloten bij de VLOK, geschillencommissie.

De Klussenier is een nette, rustige, betrouwbare, serieuze allround vakman dat betekent vervolgens voor u dus “Vertrouwd Verbouwen”. Als gedreven professional is de Klussenier in staat om een hoogwaardig kwaliteitsproduct af te leveren als het gaat om renovatie van bestaande bouw of complete nieuwbouw. Van de sloop tot aan de oplevering, alle (ver)bouwwerkzaamheden in en om het huis (dus ook in de tuin), professioneel bouwkundig advies, levering materialen en bijzondere meubeltjes op maat. De klant staat centraal. Dit alles voor zowel particulier als voor bedrijven.
Bij de Klussenier vindt u zekerheid, hoge kwaliteit, meedenken en uitwerken allemaal belangrijke begrippen als het gaat om het gunnen van een opdracht”. Uiteraard met volledige garantie. De Klussenier staat altijd garant voor de kwaliteit van het werk!

Heeft u er bijvoorbeeld al eens bij stilgestaan dat bij een nieuwe voordeur u ook moet denken aan het deurbeslag, een 3-puntssluiting, een brievenbus opening, wel of geen valdorpel en het eventueel vervangen van de tochtstrip. Een goed voorbeeld waarom u de Klussenier dient te benaderen, een vakman die mee- en zelfs vooruit denkt..

Dus kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakwerk dan kiest u voor Onno Rijnders de Klussenier.

Kijk ook eens op de website, facebook, linked-in en youtube.

Foto's

keuken

Werkzaamheden

Aanbouw
Dakkapellen
Houtbewerking
Keukens, badkamers, vloeren, plafonds, toilet, deuren, kasten, dakramen, hang en sluitwerk, steigerhout
Kozijnen
Schuttingen
Timmerwerk
Tuinhuisjes

Onze locatie

Klussenier Onno Rijnders


Olmenpad 10 4921 DN Made
0623944737 Klik om te bellen